Rega planar 2
Hvid

4,495.00 DKK

Udvikling på en god tonearm
Ny RB-220 tonearm med patenterede lejer designet af Rega med lav friktion og nul slør. Lejerne er monteret i et nyudviklet lejehus, der er lettere og stivere end tidligere. Med den nye RB-220 tonearm introduceres også en automatisk anti-skaiting, hvilket gør Planar 2 til en af de enkleste pladespillere at få til at spille. Efter ud balancering af tonearmen og justering til det ønskede nåletryk er pladespilleren klar til at spille.

Nyt centerleje uden stress
Rega har udviklet og patenteret en helt ny montering af centerlejet, der formindsker resonanser i plinten mærkbart, samt et nyt centerleje der kører endnu mere friktionsløst og støjfrit.

Ny 24 volt motor
Motoren er pladespillerens eneste energi og derfor særdeles vigtig. Den nye Planar 2 er designet med en ny 24V lavvibrationsmotor med ekstremt lavt støjniveau og præcis gangkonstans.

Ny pladetallerken
Planar 2 er udstyret med en pladetallerken af glas. Tallerken er 10mm tyk, dynamisk afbalanceret og produceret til snævre tolerancer i den flotte optowhite finish. Fordi tallerkenen er hård, får man en bedre gangkonstans, bedre dynamik og ikke mindst bedre basgengivelse.

Rega Planar 2 er en pladespiller, hvor vægten er lagt på at hive så meget information op af rillen som muligt, så musikken fremstår som den oprindeligt var tænkt. Naturlig dynamik og detaljerigdom i kombination med analog klang gør P2 til en djævelsk “spillemaskine” for dem, der gerne vil opleve musikken helt tæt på. Den hurtige opsætning, den nemme daglige betjening, det enkle smukke design og den høje mekaniske kvalitet gør Planar 2 til en nydelse for øjnene – og i endnu højere grad ørerne.

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fordele ved Rega Planar 2 pladespilleren:
• 12″ glastallerken for stivhed og præcis gangkonstans i Opto-white finish
• Let og stiv plint for minimal forvrængning. Vælg i mellem højglans sort og hvid.
• Kort rundpoleret rem for præcis hastighed (sort rem)
• NY Rega RB-220 tonearm
• Ny undertallerken med optimeret stivhed
• Optimerede fødder for bedre afkobling til underlag
• Kvalitetslåg der beskytter dine vinylplader for støv under afspilning
• 24V fastmonteret lavvibrationsmotor
• Leveres monteret med den roste Rega Carbon kvalitets pick-up

Yderligere information

Vægt 6500 kg